Over MindStones

Welkom bij MindStones. Hier vindt je je dagelijkse rust en inspiratie op het gebied van mindfulness, meditatie, slow living, timemanagement, succes & geluk.

Je vind hier tips, persoonlijke verhalen en struggles om zoveel mogelijk uit het leven te halen én regelmatig stil te staan om te evalueren én te genieten.

LEES OOK | Nieuwe website over mindfulness, meditatie, slow living, timemanagement, succes & geluk

Ik ben Lilian Visser, ondernemer, planner, levensgenieter en altijd nieuwsgierig. Op 1 maart 2018 heb ik deze site in opgericht, omdat ik veel lees, luister & leer over bovenstaande onderwerpen. Via deze website hoop ik een community op te bouwen om kennis én ervaringen te delen.

Ik ben 35 jaar, getrouwd met Yuri en moeder van Anna (6). Samen met Yuri beheer ik de populairste geschiedeniswebsite van Nederland, Historiek en een online boekwinkel. Hierdoor ben ik elke dag bezig om efficiënter te werken, goed te plannen en doelgericht te werken. En door mijn dagelijkse meditatie & mindfulness geniet ik ook nog van op de weg er naartoe!

MindStones

De naam MindStones slaat enerzijds op de steen in de rivier die de dagelijkse stroom net iets kan ombuigen en nieuwe mogelijkheden biedt. En anderzijds op de manieren om je ideeën en doelen stap voor stap op te bouwen tot iets moois. Je mind kan meer dan je denkt!

Meedoen?

Heb jij ook grote plannen, maar weet je niet precies hoe je dit kunt uitvoeren? Sta je soms te weinig stil bij de mooie dingen of wil je gewoon wat extra inpiratie opdoen in je al te gekke leven?

Schrijf je dan in de voor de nieuwsbrief en volg ons op Facebook en Twitter! Of schrijf actief mee of meld je aan om geïnterviewd te worden via deze pagina

CONTACT